Добре дошли в моя кабинет!

Кабинет на д-р Дарин Шишманов - здравословно отслабване

Той е винаги отворен за теб! Намира се в град Димитровград на улица Беласица 3-Б, кабинет 107. Тук аз извършвам следните прегледи и услуги:

  • Психологически консултации
  • Анализ на телесни мазнини
  • ЕКГ
  • Тест за хранителна съвместимост
  • Ехографски прегледи
  • Биохимичен и хормонален анализ

След като се запозная с твоите цели и текущото ти здравословно състояние, ще изготвя индивидуален хранителен режим, съобразен с твоите специфични нужди. Режимите, които изготвям са лични и се основават на доказана система, която съм разработил в продължение на моя 20 годишен опит с повече от 10300 пациента.

Подходяща ли е моята система за ТЕБ?

Работя с хора, които имат проблеми с наднорменото тегло и биха искали да отслабнат с 15 килограма или повече. Това, което отличава моята работа от тази на другите специалисти по хранене е моята собствена система изградена на базата на моя 20 годишен опит, лесна е за прилагане без да е необходимо да гладувате.

За мен е от изключително значение вашата психологична нагласа, мотивация и отношение към храненето като път за постигане на по-добро самочувствие и работоспособност. Целта е постигането на трайни във времето резултати – нормално тегло, добро здраве и отлична визия.

1. ИМАШ ЛИ ТРУДНОСТИ ТРАЙНО ДА СВАЛИШ ИЗЛИШНИТЕ СИ КИЛОГРАМИ?
2. БИ ЛИ ИСКАЛ ДА НОРМАЛИЗИРАШ ТЕГЛОТО СИ БЕЗ ДА ГЛАДУВАШ?
3. ВАЖНО ЛИ Е ЗА ТЕБ ДА СИ ЗДРАВ И ЕНЕРГИЧЕН ВСЕКИ ДЕН?
4. ИСКАШ ЛИ ДА ИМАШ ВИЗИЯТА, ЗА КОЯТО МЕЧТАЕШ?

Ако отговориш поне на два от тези въпроси с „да“, значи моята система е точно за теб.

Какви ще са основните стъпки в работата ми с теб?

ПЪРВА СРЕЩА

При първата ни среща ще обсъдим твоите цели и очаквания. Бъди подготвен, че методът ми на работа не цели БЪРЗИТЕ, краткотрайни резултати, а поставя акцента върху това да те научи да се храниш правилно и да постигнеш ТРАЙНИ резултати по естествен за организма ти начин.

ВЪПРОСНИК

Ще полълниш въпросник, който ще е база за изготвяне на твоя индивидуален режим. Отговаряй искрено на въпросите, за да ти предоставя най-подходящото за тебрешение за постигане на твоята цел.

ТВОЯТ РЕЖИМ

До 7 дни след попълването на въпросника ще получиш твоя хранителен режим. Той съдържа подробни указания за следващите 45 дни – как трабва да се храниш, в кои часове и какво количество, както и указания, какво трябва да промениш в двигателните ти навици, за да ускориш резултатите си.

Здравословни хранителни режими - Отслабни Здравословно

Какво ще включва режимът, който ще подготвя за ТЕБ?

При първата ни среща ще обсъдим твоите цели и очаквания.

Бъди подготвен, че методът ми на работа не цели БЪРЗИТЕ, краткотрайни резултати, а поставя акцента върху това да те научи да се храниш правилно и да постигнеш ТРАЙНИ резултати по естествен за организма ти начин.