Нека историите на клиенти, с които заедно успяхме да извървим пътя към мечтаната цел бъдат мотивация за Вас да направите първата стъпка към здравословното отслабване още днес!

Здравейте, казвам се М.С. В последните няколко години напълнях  с около 15 кг. Обърнах се за помощ към д-р Шишманов, защото бях чувала за него от мои познати, че работи успешно с хора с наднормено тегло за справянето с проблема им.

След разговора ми с него и направения тест за хранителна съвместимост, попълних специален въпросник и на основата на тези неща д-р Шишманов ми изготви индивидуален хранителен режим.

За 30 дни свалих 7-8 кг., чувствам се много добре, супер енергизирана и продължавам до постигането на целта си.Благодаря ви докторе!

Здравейте, казвам се Н.Г. на 50 г. Имах кожни проблеми, които не се повлияваха от медикаментозна терапия. Освен това в следобедните часове на деня се чувствах много отпаднала.

Преди около два месеца споделих проблемите си с д-р Дарин Шишманов. Той ми направи тест за съвместимост на храните и ми изготви индивидуален хранителен режим.

В момента се чувствам съвсем различно, кожните ми проблеми са силно намалени, имам много енергия през целия ден, освен това свалих и 6 кг. Искрено благодаря на д-р Шишманов!

Здравейте, казвам се Г.Г. на 65 години.

До преди 7 години тежах 87 килограма. За съжаление започнах да качвам и резултатът беше 15 килограма отгоре. Не се чувствах добре, изморявах се много по бързо и се чувствах тежък. Мога да кажа, че въобще не харесвах новото си аз. От мои познати научих за д-р Шишманов и реших да го посетя с идята да ми помгне да си възвърна старите килограми.

Попълних въпросника и доктор Шишманов ми изготви хранителен режим. В момента съм на края на първия месец и резултатът е, че отслабнах с 9 килограма! Чувствам се добре и много тонизиран. Сънят ми беше неспокоен и спях много малко. Имах сънна апнея, коятовече е излекувана и сега сънят е спокоен и добър.

Доволен съм от резултатите, които постигнах благодарение на д-р Шишманов и затова го препоръчвам. Изключителен професионалист и човек, който си върши работата със сърце!

Поздрави!

Думата „благодаря“ е само дума, но казана искрено значи много.
Споделяме с Вас едно благодарствено писмо от наш пациент.

„Моята история вероятно прилича на много други.

Спрях цигарите и докато се усетя, качих 30 килограма.

Оказа се, че освен всичко друго, имам и хормонални проблеми. Опитах доста неща, но без успех.

Реших, че ми трябва помощ. Приятели ми казаха за д-р Шишманов.

Доверих му се и не сгреших!

За 3 месеца свалих 16 килограма. Продължавам с програмата, която е индивидуална, след направени кръвни тестове. Не усещам глад и се чуствам прекрасно!

Надявам се, че и така изглеждам!

Благодаря, д-р Шишманов!“

Нина Тошева

Здравейте, казвам се Н.Б. на 39 г. от Асеновград.

Със семейството ми живеем в Англия. Миналата година, когато се прибрахме за лятото от познати разбрахме за д-р Шишманов. Така стана и нашето запознанство. Първо го посети моят съпруг, след 2 седмици аз.  След двете раждания качих общо 12 кг, исках ако мога да сваля поне половината от тях.

Пробвала съм да пазя диета,  немога – защото немога да стоя гладна! След теста и програмата направена специално за мен ми беше много лесно, защото не трябваше да гладувам. Напротив, тъкмо обратното! Хранех се 4-5 пъти на ден. Съпругът ми започна да има резултати почти веднага, а аз чак след втория месец. Вече си мислех, че нищо няма да стане, толкова ми е бавен метаболизмът. След втория месец започвах да слабея и за още месец и половина свалих 8 кг, повече от което исках.

Спрях да спазвам стриктно програмата на д-р Шишманов, но продължих да слабея, свалих още 2 кг. От близо година се храня по един и същ режим и вече съм на желаните от мен 57 кг! Съругът ми свали 18 кг и изглежда страхотно!

Благодаря на д-р Шишманов за съдействието!

Аз съм на 43 години, след раждането на второто си дете напълнях близо с 30 кг.
Попаднах случайно на информацията за д-р Шишманов при разговор с приятелки естествено на вечната тема отслабване.

Аз от години се боря с излишните килограми и съм спазвала толкова много диети, че вече не помня броя им. Почти всички по-известни диети, за които сте чели или чували съм ги изпробвала. Най-много свалих с 90 дневната диета – от 89 кг. станах 78 кг., но естествено не успях да ги задържа и след около година бях почти на изходна позиция. За месеците гладуване изобщо смятам, че е излишно да разказвам.

Когато разбрах за начина, по който работи д-р Шишманов, реших и аз да опитам.След срещата ми с него вече бях наясно, че тотално съм била на грешен път. След толкова години неуспех обаче не бях убедена, че ще се справя.

След първите 45 дни през, които стриктно се придържах към режима, които беше изготвен специално за мен, резултата страшно ме укоражи – бях свалила  5   кг. В рамките на 1 година достигна желаните от мен 64 кг.

Вече три години се придържам към препоръките на д-р Шишманов и поддържам желаното тегло.

Вече започнахме за 3 път хранителен режим изготвен от д-р Шишманов, ето и резултатите:

Петър – намали теглото с 12 кг.
Диди – 11 кг по-лека. ?.
Има още време и се надявам, че ще сме още по-лекички.
Чувстваме се много добре.

Много по-леко е за вуйчо ми да се разхожда и да ходи много повече от преди, без да има силни болки в коленете.
Аз се чувствам перфектно. Не успявам всеки ден да съм на разходка, поради дългите ми работни дни, но сега от 17-24.10 съм в Бг и ще наваксам с много ходене.
Много сме Ви благодарни за прегледа, режима на хранене, който ни изготвихте и резултатите, които са налице!!!
Мотивирани и сме убедени в това, че трябва да задържим и продължим да сваляме бавно още от излишното теглото!

Огромно Благодаря от нас!
Бъдете здрав и помагайте на хората с проблеми като нашите!