Как мога да платя?

Можете да заплатите с наложен платеж при доставка с куриер (Еконт) или с банков превод.

Кой ще изготви моя режим?

Всеки един режим се изготвя лично от доктор Дарин Шишманов. Вярвам, че здравето на моите клиенти е най-важно и не толерирам по никакъв начин писането на хранителни режими от хора без лекарско образование и опит!

Как ще получа режима си?

Ще получите Вашия индивидуален хранителен режим в съответствие с избрания от Вас начин на доставка – чрез куриер или по електронен път с Email.

Кога ще получа режима си?

Ще имам нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Ще получите режима си до 7 работни дни от датата на поръчка (при доставка с куриер) или от датата на потвърждение на плащането (при получаване по Email).

Не съм в България! Мога ли да поръчам хранителен режим от друга страна?

Разбира се! В този случай ще получите режима си по Email. Ще изпратим режима Ви на посочен от Вас Email адрес до седем работни дни след потвърждение на плащането.

Колко време отнема попълването на въпросника?

Попълването на въпросника ще Ви отнеме около 10 минути. Съветвам Ви да бъдете максимално подробни и откровени в отговорите си, за да мога да изготвя възможно най-подходящия за Вас режим.

Колко килограма ще сваля?

С режимите, които съставям целя бавно и постепенно сваляне на тегло – около 1-1.5 кг. на седмица, с цел да се избегне така нареченият “йо-йо“ ефект и да можете да задържите теглото си. Колко точно килограми ще свалите зависи от това колко наднормено тегло имате и колко точно спазвате режима.

Трудни ли са за спазване хранителните режими?

Не. Режимите, които съставям не са от типа „холивудската диета“ или подобни разпространени в социалните мрежи псевдо-диети, а са балансирани и приема на храна е достатъчен, за да няма гладуване.

Какви храни са включени в режимите?

В режимите си включвам достъпни храни, т.е. такива, които можете да си набавите и приготвите лесно.

Не мога ли да пия някакво хапче, за да сваля килограми?

Поне аз не съм открил магическото хапче, но ако Вие го откриете, моля споделете.

Предлагате ли доставка на храна?

Не предлагаме доставка на храна. Режимите, които съставям, включват лесни и бързи за приготвяне ястия, така че вярвам, че ще се справите и сами